Telefonszám: +3670 319 2320 E-mail: info@

Konténeres sitt szállítás

Konténeres sitt szállítás:


 • Sitt, homok, sóder szállítás
 • Konténeres termőföld szállítás
 • Építési-bontási törmelék elszállítása
 • Konténeres sitt szállítás, szemétszállítás Budapesten és környékén!
  Az építkezés, lomtalanítás és egyéb alkalmi szállítás népszerű eszköze a nyitott konténer. Széles térfogat tartományban készül, szállítása önrakodó céljárművekkel történik.


  Társaságunk sitt szállítás, szemétszállítás szolgáltatásával készséggel áll kedves Ügyfelei rendelkezésére.

  Építkezés, felújítás során keletkezett hulladék, a sitt elszállítása nem csak esztétikai szempontból lényeges feladat, de törvényileg szabályozott is. Amennyiben valaki nem megfelelően jár el a sitt szállítás során, úgy komoly szankciókkal kell számolnia.

  Mit nevezünk sittnek?


  A sitt, vagyis az építési hulladék, az inert hulladékok közé tartozik, ám ezek a fogalmak nem egymás helyettesítői. Inert hulladék az, ami nem megy át kémiai, biológiai és fizikai átalakuláson, vagyis nem oldódik, nem ég, biológiai úton nem bomlik le, továbbá nem veszélyezteti a felszíni és felszín alatti vizeket. Az építési hulladék jó része inert hulladék, ám fontos megjegyezni, hogy nem teljes egészében az.

  A sitt szállítás egyik legkézenfekvőbb módja a konténeres megoldás, melynek során egy erre a célra kijelölt konténerbe gyűjtik össze a munkálatok során felgyülemlő sittet, majd a felújítás, építkezés végeztével elszállítják azt.

  Felújításra készül? Építkezik? Keresse fel a Becker és M Kft.-t, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!